حضور انتشارات دانشگاه هنر در نمایشگاه کتاب

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۲ کد : ۱۷۱۹ رویدادها

دانشگاه هنر با 6 عنوان کتاب جدید و 3 عنوان کتاب تجدید چاپ شده و در مجموع با 60 عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب امسال حضور دارد. در این نمایشگاه کتاب های طراحی خیابان شهری ترجمه دکتر امیر شکیبامنش، کتاب خاستگاه هنر انتزاعی ترجمه دکتر جمال عرب زاده، کتاب قوانین نانوشته یک رساله دکترا ترجمه دکتر مصطفی کیانی، درآمد راتلج بر مطالعات تئاتر و اجرا ترجمه دکتر شیرین بزرگمهر، تئاتر فرانسه در قرن بیستم ترجمه ترجمه روح الله قاسمی (چاپ مشترک دانشگاه هنر با دانشگاه شهید بهشتی)، ساختار ریستم در موسیقی ایرانی تالیف دکتر محمد رضا آزاده فر (چاپ سوم با ویراست جدید)، روش نوین اجرای موسیقی (چاپ هفتم)، رساله ارکستراسیون (چاپ سوم) که در سال 1396 منتشر شده، عرضه شده است. نمایندگی فروش کتاب ها در نمایشگاه امسال، انتشارت مرکب سفید است.

علاقه مندان می توانند به آدرس نمایشگاه؛مصلی امام خمینی، سالن f3 ناشران دانشگاهی، غرفه 261 مراجعه کنند.