با حضور رییس دانشگاه هنر، تودیع و معارفه معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۹ کد : ۱۷۴۸ رویدادها

دکتر سید حسن سلطانی رییس دانشگاه هنر، به همراه دکتر علیرضا رازقی معاون آموزشی، دکتر علی زمانی فرد معاون دانشجویی و دکتر برک پور معاون سابق آموزشی دانشگاه در فضایی دوستانه و صمیمی آغاز به کار معاون جدید آموزشی را به مدیران و کارشناسان آن حوزه تبریک گفتند. ایشان با تبریک ماه مبارک رمضان و همزمانی آن با شروع کار معاون جدید، اظهار امیدواری کردند با همدلی و همکاری بین همکاران حوزه معاونت آموزشی و استفاده از تجارب ارزنده و شایسته کارشناسان شاهد تحولات مثبتی در این حوزه باشیم.

دکتر رازقی نیز ضمن خوشامدگویی به دکتر سلطانی و تشکر از زحمت‌های دکتر برک پور، یاد معاونان پیشین آموزشی دانشگاه و همه آنان که منشأ خدمات به دانشگاه بوده‌اند را گرامی‌داشتند و اظهار امیدواری نمودند که با همدلی و همیاری همه اعضا، معاونت آموزشی روند مطلوبی را در رسیدن به اهداف عالی دانشگاه بپیماید.

دکتر رازقی پیش از این مدیر گروه مرمت و احیا بناها و بافتهای تاریخی بوده است.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک، برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون و سلامتی دارد.