رییس دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر انتخاب شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۷۵۰ رویدادها

با حضور همه‌ی اعضای هیات علمی دانشکده هنرهای تجسمی در روز یک شنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۷برای تعیین رییس دانشکده، انتخابات با حضور رییس دانشگاه برگزار شد.دکتر سلطانی یادآور شد که مشارکت در تعیین رییس دانشکده روش مناسبی است که می تواند همدلی بیشتری بین اعضا ایجاد کند اگرچه این روش مخالفینی نیز دارد اما قویا و شخصا بر ادامه این روش موثر تاکید می کنم و امیدوارم که بزودی برکات و آثار خیر آن را در دانشگاه شاهد باشیم. سپس هر یک از نامزدهای تصدی ریاست دانشکده به ارائه برنامه‌های خود پرداختند و رای گیری انجام شد . خانم دکتر سودابه صالحی دانشیار گروه ارتباط تصویری دانشکده با اکثریت آرا به عنوان رییس دانشکده هنرهای تجسمی انتخاب شد.

دکتر سودابه صالحی پیش از این، معاون پژوهشی دانشگاه هنر، رییس دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه هنر و مدیر گروه ارتباط تصویری دانشکده هنرهای تجسمی بوده‌است.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک، برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون و سلامتی دارد.