کسب مقام نخست مسابقه آهنگسازی توسط دانش آموخته دانشکده موسیقی دانشگاه هنر

۰۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۶ کد : ۱۷۵۳ رویدادها

مسابقه آهنگسازی دوئت ویولن و پیانو با فراخوانی که در پاییز 96 توسط دانشگاه تهران صورت گرفت آغاز شد و در اسفند ماه همان سال 40 اثر ارسال شده وارد بخش داوری مسابقه شدند.

دکتر چَن کانین(کانادا)، دکتر اِمیلی لِبل(کانادا)، دکتر امین هنرمند (مدیر اجرایی مسابقه)، دکتر سارا اباذری و کارن کیهانی داوری این جشنواره را بر عهده داشتند که در انتها براساس جمع نمراتی که داوران به آثار دادند، نفرات زیر به ترتیب برنده اعلام شدند:

نفر اول: مهرداد جعفری راد، کارشناس ارشد آهنگسازی از دانشگاه هنر (شور)

نفر دوم: بابک سعیدی سامانی، کارشناس ارشد آهنگسازی از دانشگاه تهران (قهوه­ی داغ، عینک بخار گرفته)

نفر سوم: حسین قنبری احمد آباد، کارشناس ارشد آهنگسازی از دانشگاه تهران (دوئت برای ویولن و پیانو)

همانطور که در فراخوان مسابقه اعلام شده بود در تاریخ 25 اردیبهشت 97، آثار برگزیده در جلسه ای با حضور تعدادی از داوران، نوازندگان و نفرات برگزیده از جنبه های مختلف مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

اختتامیه مسابقه نیز در تاریخ 29 اردیبهشت 97 در سالن شهید آوینی واقع در پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران برگزار شد.

مراسم اختتامیه با سخنرانی دکتر امین هنرمند و آذین موحد (مدیر گروه موسیقی و رییس دانشکده ی هنرهای نمایشی و موسیقی) آغاز شد و در ادامه جوایز نفرات برتر اهدا شد. مراسم در انتها با اجرای آثاری از مهرداد جعفری راد، سامان شاهی، بلا بارتوک، یوجین ایزایی، ماریا مُلیناری و ولفگانگ آمادئوس موتسارت، توسط سامان شاهی (نوازنده پیانو) و بیژن سپنجی (نوازنده ویولن) به پایان رسید.