گزارش مسابقات فوتسال دانشجویان پسر تهران جام فتح خرمشهر اردیبهشت ۹۷

۰۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۴ کد : ۱۷۵۹ رویدادها

مسابقات درون دانشگاهی فوتسال دانشجویان پسر تهران از تاریخ 97/2/4 تا تاریخ 97/2/25 در زمین بازی دانشکده هنرهای کاربردی برگزار گردید.

فینال و اختتامیه این مسابقات با حضور معاون دانشجویی جناب آقای دکتر زمانی­ فرد و رئیس اداره تربیت بدنی دکترآرمندنیا و با حضور همکاران دانشگاه در محوطه ورزشی دانشکده هنرهای کاربردی برگزار گردید. شایان ذکر است در این مسابقات 12 تیم( هر تیم متشکل از 8 نفر) به صورت دوره­ ای با هم به رقابت پرداختند و پس از انجام 20 بازی تیم­های سونر و آرتیزان به فینال رسیدند و در نهایت تیم سونر توانست با برتری بر تیم آرتیزان مقام قهرمانی این دوره از مسابقات را کسب نماید. داوری بازی فینال برعهده آقای عیسی رمضانی و آقای محمدرضا افتخاری بود که در این خصوص از زحمات آقای عیسی رمضانی تقدیر و تشکر می­گردد.

نکته حائز اهمیت در این برنامه پی بردن همگان به ارزشهای پیدا و پنهان ورزش در انسجام و وحدت فکر آحاد دانشگاهیان بود که این موضوع در کنار شور و نشاط بوجود آمده در فضای فرهنگی فوق موضوعی بود که بسیار مورد توجه اهل فرهنگ در کنار ورزش قرار گرفت.

چ