نمایشگاه گروهی صنایع دستی دانشجویان دانشگاه هنر گشایش یافت

۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۰ کد : ۱۷۷۷ رویدادها

با حضور دکتر محمود ارژمند معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر احمد تندی رئیس دانشکده هنرهای کاربردی، دکتر فائزه طاهری مدیر امور فرهنگی، شهرام زرگر مدیر تشکل های علمی و فرهنگی و جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر نمایشگاه گروهی صنایع دستی دانشجویان دانشگاه هنر عصر روز یکشنبه 20 خرداد جاری در نگارخانه دانشگاه هنر گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی این نمایشگاه شامل آثار دانشجویان درحال تحصیل و دانش آموخته در رشته صنایع دستی در گرایش‌های سفال و سرامیک، چوب، زیورآلات و شیشه است.

بنابراین گزارش نمایشگاه گروهی صنایع دستی دانشجویان دانشگاه هنرتا روز سه‌شنبه 22 خرداد صبح‌ها از ساعت 10 تا 13 و بعدازظهرها از ساعت 17 تا 19 پذیرای علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان است.

گفتنی است ورود و بازدید از نمایشگاه گروهی صنایع دستی دانشجویان دانشگاه هنر برای عموم آزاد است.

نگارخانه دانشگاه هنر در خیابان انقلاب، کوچه بالاور قرار دارد.