جشن فارغ التحصیلی دانشجویان معماری و شهر سازی سوم دیماه در تالار فارابی برگزار می شود

۱۲ آبان ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۰ کد : ۱۷۸ رویدادها

دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر در نظر دارد برای دانش آموختگان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۴-۹۳ فارغ التحصیل شده اند مراسم جشن دانش آموختگی را در تاریخ پنجشنبه  ۹۴/۱۰/۳  از  ساعت ۱۵  در محل تالار فارابی دانشگاه هنر برگزار نماید.

به منظور ثبت نام برای شرکت در مراسم فوق با در نظر داشتن شرایط زیر از طریق لینک درج شده اقدام فرمائید.

-        ثبت نام از تاریخ ۹۴/۸/۱۲ شروع و در ۹۴/۸/۲۲ آبان ماه خاتمه می یابد .

-        شرکت در مراسم فوق منوط به ثبت نام در سامانه  ثبت نام و ارائه پرینت ثبت نام  ( کد رهگیری ) است.

-        هزینه ثبت نام هر دانشجو مبلغ سیصدهزار ریال (۳۰۰/۰۰۰)  و برای هر یک از همراهان یکصد هزار ریال (۱۰۰/۰۰۰) است که به شماره حساب 2177419001000  بانک ملی مرکزی به نام وجوه متمرکز درآمد اختصاصی دانشگاه هنر پرداخت می شود.

-        ضروری است پس از پرداخت وجه ثبت نام، شماره فیش بانکی ( اصل فیش را نزد خود نگهدارید ) در فرم ثبت نام وارد شود.

-        هر دانشجو حداکثر می تواند ۲ نفر همراه داشته باشد.  تعداد همراهان به هنگام ثبت نام می بایست قطعی گردد.

-         پس از پرداخت موفق ، انصراف از جشن ممکن نیست و استرداد هزینه امکان پذیر نخواهد بود .

-        لباس فرم دانش آموختگان برای مراسم فوق از ساعت ۱۳ الی ۱۴ پیش از شروع مراسم در اختیار دانش آموختگان قرار خواهد گرفت و پس از پایان مراسم تحویل گرفته می شود .

-        در روز برگزاری مراسم رعایت موازین اسلامی مطابق مقررات دانشگاه الزامی است.

آخرین اخبار مربوط به جشن از طریق پورتال دانشگاه به اطلاع دانش آموختگان گرامی خواهد رسید

فرم ثبت نام در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان معماری و شهرسازی ( کلیک کنید )