دیدار کارکنان دانشکده هنرهای کاربردی و مجموعه پردیس ولیعصر با ریاست مجموعه

۲۳ آبان ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۶ کد : ۱۹۰ رویدادها
دیدار کارکنان دانشکده هنرهای کاربردی و مجموعه پردیس ولیعصر با ریاست مجموعه

کارکنان دانشکده هنرهای کاربردی و مجموعه پردیس ولیعصر، عصر روز دوشنبه مورخ ۹۴/۸/۱۸ ، با ریاست مجموعه، دیدار و گفت و گو گردند. در این جلسه، دکتر رزاقی، ضمن قدردانی از تلاش های کارکنان، پیوستن دو عضو جدید به خانواده دانشکده هنرهای کاربردی (یعنی سرکار خانم دژبان، مسوول محترم دفاتر گروه های طراحی صنعتی و چاپ و جناب آقای حسین مهدی مسوول محترم حراست پردیس ولیعصر) را تبریک گفتند. سپس، سرکار خانم اشرفی، به نمایندگی از کارکنان این دانشکده، درخواستهای­ کلی کارکنان را مطرح و سپس هریک از کارکنان، موارد سازمانی و رفاهی خود را با ریاست مجموعه مطرح کردند. دکتر رزاقی، ضمن تبیین سیاست­ های دانشکده هنرهای کاربردی در حرکت به سمت تحقق یک سازمان متعالی EO، هشت اصل سازمان های متعالی را برشمردند و خواستند که همه در تحقق این اهداف، اهتمام جدی ورزند. در پایان این نشست صمیمی، دکتر رزاقی، استراتژی های مناسب که مورد تایید رویکردهای جدید دانشگاه در تولید ثروت دانش بنیان (و در نتیجه افزایش درآمد کارکنان و ...) است را تشریح نمودند.