خانواده های دانشجویان ورودی جدید با مسئولان دانشگاه هنر دیدار کردند

۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۰۲ اخبار اخبار دانشجویی و فرهنگی

نشست خانواده های دانشجویان ورودی جدید دانشگاه هنر با مسئولان دانشگاه برگزار شد. این نشست ها همه ساله با هدف آشنایی بیشتر والدین دانشجویان با فضای آموزشی، فرهنگی، هنری، دانشجویی و اداری دانشگاه برگزار می شود. در مجموعه نشست های سال جاری نیز دکتر سلطانی رئیس دانشگاه، حاج آقا دهقان به نمایندگی از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر سیدبهشید حسینی معاون اداری و مالی، کتایون امیری رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی، و تنی چند از دیگر مدیران و مسئولان دانشگاه با حضور در سالن پژوهشکده دانشگاه هنر، هر یک به طور جداگانه به معرفی رشته های تحصیلی، حوزه های مدیریتی و امکانات و شرایط تحصیل در دانشگاه پرداختند.

دکتر سلطانی در این نشست با اظهار خورسندی از دیدار با خانواده پذیرفته شدگان جدید به معرفی اجمالی فضاها و شرایط دانشگاه پرداختند. ایشان ضمن اشاره به صدمین سال تأسیس دانشگاه هنر و بیان تاریخچه کوتاهی از این دانشگاه افزود: از نظر علمی و آموزشی، فرزندان شما در یکی از بهترین دانشگاههای کشور پذیرفته شده اند. امیدواریم بتوانیم با حضور و انگیزه این فرزندان و با کمک داشته ها و پتانسیل دانشگاه هنر، تأثیرگذاری بیشتر اهالی هنر را در سطح جامعه ببینیم.

ایشان همچنین در خصوص لزوم تعامل و حضور بیشتر والدین در دانشگاه افزودند: معمولا در فضاهای آموزشی به ویژه در دانشگاه ها، حضور والدین کمرنگ است. خواهش من این است که به صورت مداوم پیگیر فعالیت های فرزندانتان در دانشگاه باشید؛ ما هم سعی می کنیم مسیر را هموار کنیم تا دیدارهای بیشتر و اثرگذارتری با شما گرامیان داشته باشیم؛ زیرا معتقدیم این تعامل به نفع همه ما خواهد بود.