حضور دانشجویان دانشگاه هنر در جشنواره فیلم «چشم سوم» هند

۲۵ آبان ۱۳۹۴ | ۱۸:۴۹ کد : ۱۹۶ رویدادها
حضور دانشجویان دانشگاه هنر در جشنواره فیلم «چشم سوم» هند

دو فیلم کوتاه از آثار دانشجویان پردیس بین المللی فارابی دانشگاه هنر در چهاردهمین جشنواره فیلم «چشم سوم» هند حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر این جشنواره که به فیلم‌های کارگردان‌های آسیایی اختصاص دارد، در دو بخش رقابتی مسابقه فیلم‌های بلند اول و دوم و مسابقه فیلم‌های کوتاه، آثار را به نمایش می‌گذارد.

بنابر این گزارش دو فیلم کوتاه کمک اثر خانم مهدیه احمدی سلیمانی و برج  ساخته اقای بابک صف شکن که هر دو ایشان از دانشجویان رشته سینما در پردیس فارابی دانشگاه هنر هستند در بخش فیلم کوتاه این رویداد سینمایی حضور دارند.

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان و کلیه دانشجویان دانشگاه هنر در تمامی زمینه ها آرزوی موفقیت دارد.

چهاردهمین جشنواره فیلم «چشم سوم» ۲۴ تا ۳۱ دسامبر در شهر بمبئی هند برگزار می‌شود.