حضور فیلمی از عضو هیأت علمی دانشگاه هنر در جشنواره بین المللی فیلم رشد

۲۵ آبان ۱۳۹۴ | ۰۴:۱۹ کد : ۱۹۷ رویدادها
حضور فیلمی از عضو هیأت علمی دانشگاه هنر در جشنواره بین المللی فیلم رشد

به گزارش روابط عمومی ، چهل‌ و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم های علمی و آموزشی رشد از ۲۲ تا ۲۹ آبان ماه همزمان با تهران در ۵ استان دیگر کشور در بخش های فیلم داستانی بلند، فیلم داستانی کوتاه، فیلم مستند، فیلم مستند آموزشی و انیمیشن برگزار خواهد شد.

در مراسمی که عصر روز جمعه ۲۲ آبان در سالن امیرکبیر مدرسه دارالفنون برگزار شد مسئولان وزارت آموزش و پرورش، فرهنگیان و نیز جمعی از فیلم سازان داخلی و مهمانان مختلف خارجی این جشنواره حضور داشتند ، این جشنواره همراه با آغاز به کار سالن نمایش فیلم مدرسه ی تاریخی دارالفنون و کاربری مجدد از این مکان تاریخی و فرهنگی همراه بود .

در این دوره از جشنواره رشد ، فیلم مستند " راز اختران " به کارگردانی آقای مسعود سفلائی از اعضای هیات علمی دانشکده سینما و تأتر با موضوع بررسی تاریخ علم نجوم در ایران ، در بخش مسابقه اصلی این رویداد فرهنگی حضور دارد .