سمینار هنرهای سنتی ترک و نقاط مشترک با ایران برگزار شد

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۹ کد : ۱۹۸۶ رویدادها

سمینار هنرهای سنتی ترک و نقاط مشترک با ایران با همکاری انجمن علمی فرش ایران و مدیریت روابط بین الملل دانشگاه هنر برگزار گردید.

نمایشگاه آثار با همکاری انجمن علمی فرش ایران، مدیریت روابط بین الملل دانشگاه هنر، موزه فرش ایران، شرکت سهامی فرش گره، دانشگاه ساکاریا، دانشگاه مرمره و سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان تهران به مدت ۴ روز در ۳۰ مهر ماه ۱۳۹۷ برگزار گردید.

در این نشست دو تن از اساتید دانشگاه ساکاریا و مرمره ترکیه به عنوان سخنران های اصلی حضور داشتند.

سخنرانی با موضوع هنرهای سنتی ترک و نقاط مشترک با ایران توسط پرفسور کدرید دیدم آتیش، رییس دانشکده هنر و معماری دانشگاه ساکاریا و سخنرانی با موضوع نقاشی های لونی و آن موغور توسط پرفسور زینب روچان شاهین اوقلوالتین ،گروه نقاشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مرمره انجام شد.