موفقیت دانشجوی دانشگاه هنر در مسابقه طراحی لباس

۰۴ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۷:۳۴ کد : ۲۰ رویدادها
نخستین گردهمایی فعالان پوشاک و منسوجات خانگی ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ماه جاری در دانشکده مهندسی نساجی و طراحی لباس دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر برگزار شد.
موفقیت دانشجوی دانشگاه هنر در مسابقه طراحی لباس
 نخستین گردهمایی فعالان پوشاک و منسوجات خانگی  ۲۳ و ۲۴ اردی بهشت ماه جاری در دانشکده مهندسی نساجی و طراحی لباس دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر برگزار شد.

در این همایش که با محوریت بررسی وضع موجود پیش روی صنعت نساجی کشور و کارخانه نساجی قائمشهر برگزار شد، کارشناسان ومسؤلین مرتبط با این صنعت به واکاوی مشکلات و آسیب شناسی علل افول این صنعت در شاخه صادرات وهمچنین بررسی چرخه واردات نساجی  پرداختند.

ازجمله برنامه های این همایش مسابقه طراحی لباس بود که  خانم  زهرا مکارچیان  دانشجوی  کارشناسی ارشد رشته طراحی و چاپ پارچه از دانشگاه هنر موفق به کسب عنوان مقام اول و دریافت لوح تقدیر شد.

این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه هنر تبریک می گوییم و امیدواریم همواره  نام دانشگاه هنر درعرصه هنری همراه با بهترین ها و کسب موفقیت های درخشان بدرخشد.