افتتاحیه هفته مجسمه سازی برگزار شد

۲۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۳ کد : ۲۰۲۸ رویدادها

نوزدهم آبان ماه سال هزار و سیصد و نود و هفت نخستین روز از هفته مجسمه سازی  بود که به همت انجمن مجسمه سازی دانشگاه هنر در پردیس باغ ملی برگزار شد.

افتتاحیه به مناسبت بزرگداشت هنرمند زنده یاد محسن وزیری مقدم ،در حضور ریاست دانشکده هنرهای تجسمی ،مدیرگروه و استادان گروه مجسمه و با افتخار حضور استاد عباس مشهدی زاده انجام گرفت .

در ابتدا خانم دکتر صالحی رییس دانشکده و آقای گلناری مدیر گروه سخنرانی مختصری درباب هفته مجسمه داشتند سپس استاد مشهدی زاده به گفتمان درباره ی زندگی هنرمند سرشناس محسن وزیری مقدم پرداختند،در این میان از خاطرات دانشکده هنرهای تزیینی و دوستان خود که امروز از پیشکسوتان هنر ایران هستند نیز یاد کردند و میزان شناخت دانشجویان نسبت به این هنرمندان را جویا شدند.

ایشان در ادامه سخن خود را با جمله معروف ((من تاجر نیستم،هنرمندم)) به پایان رساندند.

در انتهای این سخنرانی به موجب استقبال حضار در سالن ،مستندی از زندگی و آثار هنرمند مذکور به نمایش داده شد.