نمایش آثار دانشجویان دانشکده حفاظت و مرمت همزمان با هفته پژوهش

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۷ کد : ۲۱۰۸ رویدادها

به مناسبت هفته پژوهش ، آثار نگارگری تعدادی از دانشجویان رشته هنراسلامی گرایش نقاشی ایرانی با حضور دکتر صمد سامانیان و دکتر سعید خودداری نائینی در پردیس باغ ملی دانشکده حفاظت و مرمت به نمایش درآمد.

مینا حاجیان دانشجوی کارشناسی ارشد هنراسلامی گرایش نگارگری ورودی 96 با 3 اثر ، طاهره اسحاقی دانشجوی کارشناسی ارشد هنراسلامی گرایش نگارگری ورودی 97 با 2 اثر و کوروش محمدی نژاد دانشجوی کارشناسی ارشد هنراسلامی گرایش نگارگری ورودی 97 با 4 اثر در این نمایشگاه آثارشان به نمایش درآمد.

مینا حاجیان نقاشی ایرانی ، تذهیب و گل و مرغ را به مدت 9 سال نزد استاد پوریا ، کیانی ، جوقان ، ایرانی ، بهمن شریفی و فرزانه قانع آموخت.

طاهره اسحاقی نقاشی ایرانی ، تذهیب و گل و مرغ را به مدت 10 سال  به صورت حرفه ای نزد اساتید محمد علی رجبی ، حسین عصمتی ، خشایار قاضی زاده ، میناصدری ، سالک ، جوقان و عباس سلیمانی آموخت . او در سال 91 در بخش نگارگری دوسالانه نگارگری تقدیر شد.

کوروش محمدی نژاد نقاشی ایرانی و تذهیب را به صورت حرفه ای به مدت 10 سال نزد استاد رضا مهدوی آموخت . او در سال 95 موفق به کسب مقام اول کشوری و  دیپلم افتخار در بخش نگارگری جشنواره هنرهای تجسمی جوانان کشور شد . یادآور می شود این نمایشگاه به مدت یک هفته برقرار می باشد.

تصاویر آثار نگارگری دانشجویان

آثار مینا حاجیان