تولید شماره پنجم پدیدار در جریان است

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۴ کد : ۲۱۵۷ رویدادها

این شماره در کنار مقالات متنوع، و گزارش ویژه‌ی جشنواره‌ی نهال ۹۷، پرونده‌ای پژوهشی، ترویجی برای سینمای مستند ایران خواهد داشت، که با افتخار همراهی ده‌ها نفر از مستندسازان و مستندشناسان برجسته‌ی ایران در حال شکل‌گیریست.

پرونده‌ی سینمای مستند ایران، نمایش تعدادی از مستندهای شاخص و کمتر‌دیده‌شده‌ی ایرانی را در دانشکده‌ی سینما و تئاتر به دنبال خواهد داشت. اطلاعات دقیق‌تر درباره‌ی این پرونده و جلسات نمایش فیلم‌ها به زودی اعلام خواهد شد.

دعوت می‌شود مقاله‌های خود را در ارتباط با سینمای مستند ایران برای درج در بخش پرونده، و یا با موضوعات دیگر در زمینه‌های سینما، تئاتر، ادبیات، انیمیشن (رشته‌های دانشکده‌ی سینما و تئاتر) تا پایان بهمن‌ماه ارسال فرمایید.

پس از انتشار شماره‌ی پنجمِ پدیدار دوره‌ی اول این مجله به پایان می‌رسد و با هماهنگی‌هایی که انجام شده، چاپ کتابی از گزیده‌مقالات آن آغاز خواهد شد.

ارتباط با پدیدار:

ایمیل padidarmag@art.ac.ir