موفقیت دانشجویان رشته فرش دانشکده هنرهای کاربردی در چهارمین همایش دانشجویان و دانش آموختگان فرش

۱۴ آذر ۱۳۹۴ | ۱۹:۰۲ کد : ۲۲۲ رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر به نقل از مرکز ملی فرش ایران؛ اسامی برگزیدگان چهارمین همایش ملی دانشجویان و دانش آموختگان فرش دستباف ایران در بخش های مقاله، پروژه نهایی، پایان نامه، دانشجوی نمونه، طراحی، رنگ و نقطه سنتی، رنگ و نقطه کامپیوتری، بافت ، مرمت و رنگرزی اعلام شد.

از میان اسامی یاد شده،  دانشجویان دانشگاه هنر: خانمها سارا هوشیار، فرگل رکنی از دانشجویان کارشناسی ارشد واقای احمد خسروی دانشجوی کارشناسی رشته فرش دراین همایش  به ترتیب حایز رتبه دوم طراحی، پایان نامه منتخب و رتبه دوم بافت شدند. این موفقیت را به دانشجویان برگزیده وهمچنین  خانواده بزرگ دانشگاه هنر تبریک میگوییم.