کارگاه مقاله نویسی پردیس بین المللی فارابی برگزار شد

۰۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۲ کد : ۲۲۳۴ رویدادها

کارگاه مقاله نویسی به اهتمام معاونت پژوهشی پردیس بین المللی فارابی با شرکت ۲۸ تن از دانشجویان پردیس فارابی از دو گروه معماری و نوازندگی جهانی مطابق برنامه در دو نوبت و در ساعت های ۱۳ تا ۱۵ و ۱۵ تا ۱۷ روز شنبه ۲۹ دی ماه در ساختمان شهید بالاور برگزار شد.

دکتر علیرضا پورشبانان عضو هیات علمی گروه عمومی دانشگاه هنر که مدرس این کارگاه بودند دانشجویان را با ساختار مقالات علمی پژوهشی، همچنین چگونگی نگارش این گونه از مقاله ها آشنا کردند؛ همچنین با توجه به مفید بودن مطالب و استقبال دانشجویان، معاونت پژوهشی در نظر دارد، از این پس این کارگاه را با ثبت نام دانشجویان و به شکل ماهانه برگزار کند.
شایان ذکر است دانشجویان شرکت کننده در این کارگاه می توانند، از روز شنبه ۶ بهمن ماه، با مراجعه به دفتر معاونت پژوهشی پردیس بین المللی فارابی، گواهی رسمی شرکت در این کارگاه را تحویل بگیرند.