اولین جلسه شورای آموزش مجازی برگزار شد

۰۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۸ کد : ۲۲۴۰ رویدادها

اولین جلسه شورای آموزش مجازی دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه، معاونین آموزشی و پژوهشی ، معاونین آموزشی دانشکده ها ، مدیر آموزش مجازی ، مدیر تکنولوژی وامور فنی ، مدیر انفورماتیک ، مدیر آموزش کل دانشگاه  روز دوشنبه 97/11/1 در محل اتاق جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد. پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید دکتر سلطانی رییس دانشگاه ضمن بیان ابعاد جهانی آموزش های مجازی فرمودند که دانشگاه قصد دارد با جدیت وارد راه اندازی آموزش های مجازی و در نهایت ایجاد دانشکده مجازی رشته های هنری و امکان جذب دانشجو بصورت مجازی شود و امید است با خرد جمعی در شورای آموزش های مجازی ساز و کار آن فراهم گردد. در ادامه جلسه دکتر رازقی معاون آموزشی فرمودند برای رسیدن به هدف نهایی لازم است در گام اول موضوعات فوق برنامه و کلاس های آموزش های آزاد بصورت مجازی ارائه شود و زیر ساخت های لازم فراهم و در آینده با جمع بندی تجربیات حاصل قدم های درستی ارائه شود لذا در گام نخست آموزش مجازی با برگزاری دوره های آموزشی  بصورت مجازی آغاز شود و خانم میزبان دستورالعمل و آیین نامه و برنامه مدون آن را ارئه دهند. همچنین از طرف معاونت آموزشی نیز مکاتبه رسمی با دانشکده ها جهت اعلام نقطه نظرات و اعلام دوره های آموزشی پیشنهادی برای برگزاری بصورت آنلاین خواهد شد .