برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۹ کد : ۲۲۷۵ رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اداره تربیت بدنی در روز دوشنبه 97/11/15  و سه شنبه 97/11/16 به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند جمهوری اسلامی اقدام به برگزاری مسابقات در بخش ورزشی فوتبال دستی – طناب زنی- تنیس روی میز و دارت در سالن ورزشی پردیس باغ ملی نمود که با استقبال چشمگیر کارکنان در دو بخش بانوان و آقایان روبرو گردید. در پایان مسابقات به رسم یادبود و تقدیر از شرکت کنندگان تقدیر نامه و احکام به نفرات برتر و هدایایی به تمام نفرات شرکت کننده تحویل گردید.

اداره تربیت بدنی از ریاست دانشگاه ، دکتر سلطانی که با هیات همراه با تشریف فرمایی و حضور سبزشان گرما بخش این مسابقات شدند تشکر و قدردانی می نماید.