فراخوان هشتمین جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویان سراسر کشور(امید)

۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۳۰۲ رویدادها

فراخوان هشتمین دوره جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان کشور (امید)

☑️بخش عکس(عکس‌های متعارف|عکس ‌های موبایلی)

☑️بخش فیلم(فیلم کوتاه|صد ثانیه‌ای|فیلمنامه)

☑️برگزارکننده: معاونت فرهنگی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر

☑️دبیر بخش عکس: دکتر مهدی مقیم‌نژاد

☑️دبیر بخش فیلم: مقداد جعفرزاده

☑️بخش‌های جشنواره: بخش آزاد|بخش ویژه

☑️آخرین مهلت ثبت نام:۴ اسفند ماه ۱۳۹۷

☑️آخرین مهلت ارسال آثار: ۱۱ اسفند ماه ۱۳۹۷

☑️مکان برگزاری: دانشگاه شیراز

☑️زمان برگزاری: هفته اول اردیبهشت ۱۳۹۸

☑️جوایز: به نفرات برگزیده در بخش‌های مختلف جشنواره، تندیس،لوح افتخار و جوایز نقدی اهدا می‌گردد.

☑️سایت جشنواره:www.omidfestival.ir

≡ فراخوان هشتمین دوره جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) ≡

■ زمینه ها:  #دانشجویی #عکس #فراخوان #فیلم_کوتاه

■ مهلت: ۴ اسفندماه ۱۳۹۷

■ هشتمین دوره جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) با هدف شناسایی، حمایت، تقدیر و پرورش استعدادهای درخشان حوزه فیلم و عکس و همچنین ایجاد فضای پر شور و نشاط در بین دانشجویان سراسر کشور با رقابت در یک عرصه فرهنگی و هنری، در هفته اول اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می گردد. به سبب اهمیت پرداختن به موضوع پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و سایر آسیب های اجتماعی با استفاده از زبان هنر، این موضوع در قالب بخش ویژه جشنواره هشتم قرار می گیرد.

≡ جوایز جشنواره:

■ به نفرات برگزیده در بخش های مختلف جشنواره تندیس، لوح تقدیر و جوایز نقدی اهدا می گردد.

■ برای شرکت در «فراخوان های خارجی»، در صورت تمایل شما مراحل ثبت نام و پرداخت هزینه یا ترجمه اثر ادبی، پروپوزال، رزومه، انگیزه نامه و ... توسط متخصصان همکار فستیوارت برای شما انجام می شود. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

■ Festivart.ir/help

≡ اطلاعات کامل خبر در فستیوارت:

● https://www.festivart.ir/?p=20630

■ راه های ارتباطی ما: