مراسم روز مهندس در مرکز فناوری اطلاعات برگزار شد

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۵ کد : ۲۳۳۷ رویدادها

مراسم بزرگداشت روز مهندس با حضور دکتر آزاده فر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر ایمانی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و کارشناسان مرکز فناوری اطلاعات روز دوشنبه 6 اسفندماه در سایت مرکزی دانشکده هنرهای کاربردی برگزار شد. در این جلسه ی صمیمی ابتدا دکتر آزاده فر ضمن تبریک روز مهندس، خدمات مهندسین مرکز فناوری اطلاعات را در جهت اهداف بلند مدت دانشگاه برشمرد و از زحمات انجام شده در حوزه فناوری اطلاعات قدردانی نمود. در ادامه خانم مهندس اکبری رئیس مرکز، گزارشی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده در سال 1397 ارائه نمودند. همچنین در گفتگوی صمیمی دکتر آزاده فر با کارشناسان مرکز فناوری اطلاعات از دیدگاهها و نظرات، کاستی ها و نیازهای مرکز فناوری اطلاعات در حوزه های مختلف نرم افزار، سخت افزار، امنیت و شبکه آگاهی یافته و در ادامه از عزم دانشگاه برای پشتیبانی حوزه فناوری اطلاعات در سال آینده خبر دادند.

در پایان مراسم دکتر آزاده فر با اهدای لوح تقدیر از زحمات کارشناسان مرکز فناوری اطلاعات تقدیر و تشکر نموده اند.