مراسم جشن سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا(س) ، بزرگداشت مقام مادر و روز زن برگزار شد

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۱ کد : ۲۳۳۹ رویدادها

مراسم جشن با عنوان عطر یاس از طرف معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر با همکاری روابط عمومی، روز دوشنبه 97/12/6 در تالار فارابی برگزار گردید.

این مراسم با پخش آیاتی از کلام ا.... مجید، پخش سرود جمهوری اسلامی، پخش سرود هنر، خیرمقدم معاون فرهنگی و اجتماعی دکتر اربابی، سخنرانی رییس دانشگاه دکتر سلطانی ،سخنرانی حجت الاسلام حاج آقا دهقان، سخنرانی دکتر دعایی ،اجرای موسیقی گروه کر کاموا(کودکان کار، به سرپرستی دانشجوی رشته موسیقی دانشگاه هنر آقای بهتاش داور پناه) ، دف نوازی بانوان(گروه پارسا)، دو گروه موسیقی سنتی شاد و تقدیر از همسر شهید (خانم فاطمه نعیمی) برگزار شد.

مهمترین هدف از برگزاری این جشن فراهم آوردن فضایی شاد و مفرح و اوقات خوش برای بانوان کارمند دانشگاه هنر بود.