افتتاح نمایشگاه فروش محصولات هنری در رواق مؤسسه صبا

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۶ کد : ۲۳۴۷ رویدادها

رواق مؤسسه فرهنگی صبا(فرهنگستان هنر) از عصر روز یکشنبه میزبان نمایشگاه عرضه و فروش آثار و محصولات هنرهای تجسمی و سنتی دانشجویان و جوانان هنرمند است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هنر، نمایشگاه فروش آثار و محصولات هنری  یکی از رویدادهای عرصه فرهنگ و هنر در روزهای پایانی سال جاری است که مرکز هنر و معماری انگاره وابسته به جهاد دانشگاهی هنر از روز یکشنبه اقدام به افتتاح و برگزاری آن  کرد.
این نمایشگاه  از ساعت 14 روز یکشنبه 12 اسفند ماه در رواق مؤسسه فرهنگی صبا کار خود را آغاز کرد  و به عرضه و فروش بالغ بر 600 اثر هنری در قالب‌هایی همچون صنایع مستظرفه، حجم‌های فلزی، چوبی، سرامیک، ملیله نقره، مینا، شیشه و ... اختصاص داده است.
آثار 30 هنرمند منتخب در طول 6 روز برپایی این نمایشگاه در معرض دید  و فروش مخاطبان قرار خواهد گرفت و لذا علاقه‌مندان می‌توانند از روز یکشنبه 12 اسفند تا شنبه 18 اسفند همه‌روزه از ساعت 14 تا 20 برای بازدید از این نمایشگاه و خرید محصولات به رواق مؤسسه فرهنگی صبا مراجعه کنند.
یادآور می‌شود، مؤسسه فرهنگی صبا در خیابان ولی‌عصر(عج)، نبش خیابان طالقانی واقع شده است.