حضور سرپرست دفتر موسسه تبادلات آکادمیک آلمان در تهران ( DAAD ) در دانشگاه هنر

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸ کد : ۲۳۹۷ رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 97/12/20 جلسه ای با حضور دکتر کشاورزی، سرپرست  دفتر موسسه تبادلات آکادمیک آلمان در تهران (DAAD)، دکتر سلطانی، دکتر امیرعلایی، معاونین دانشگاه، و روسای  دانشکده ها، در اتاق جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

در این نشست ابتدا دکتر کشاورزی توضیحاتی در خصوص فعالیتهای موسسه DAAD و بورسهای تحصیلی و تحقیقاتی این موسسه برای دانشجویان و اساتید دانشگاه ها و نیز خدمات آن موسسه برای توسعه روابط علمی و پژوهشی و حمایت از برگزاری پروژه های مشترک بین دانشگاههای ایران و آلمان ارائه دادند.

دکتر کشاورزی تاکید کردند که دو نمونه از موفق ترین پروژه های مشترک DAAD در چهارچوب برنامه "گفتگو با جهان اسلام" در دانشگاه هنر، در دست انجام است.

در ادامه دکتر مترجم زاده و  آقای اسماعیلی به عنوان مدیران این دو پروژه، هر یک گزارشی از پروژه های مشترک با دانشگاه دورتموند و بابلزبرگ ارائه دادند.

در پایان اعضای جلسه سوالات و نقطه نظرات خود را مطرح کردند و  دکتر کشاورزی نیز در مورد شرایط ارائه پروپوزال، چگونگی راه اندازی و تداوم پروژه های مشترک توضیحات روشنی دادند.