بازدید دانشجویان کشور سریلانکا از گروه تئاتر دانشگاه

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۳ کد : ۲۴۷۴ رویدادها

روز سه شنبه 10 اردیبهشت از ساعت 9 تا 10:30 صبح، آقای دکتر ایندیکا فردیناندو، از کشور سریلانکا به همراه 16 دانشجوی تئاتر، از گروه تئاتر در پردیس باغ ملی بازدید کردند. بازدید این گروه از کارگاه عروسکی آغاز شد. ابتدا در پی سوالات دکتر فردیناندو، درباره رشته تئاتر در دانشگاه هنر، گرایش های آن و نحوه برگزاری کلاس ها در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد توضیحاتی ارائه شد. سپس در پی ابراز تمایل گروه سریلانکا برای آشنایی با نمایش عروسکی در ایران توضیحاتی در خصوص عروسک مبارک و انواع نمایش عروسکی در ایران داده شد و پس از آن نمونه عروسک نخی سالزبورگی که بیش از 15 سال است در ایران مسیر مطلوبی در اجرا طی کرده است در اختیار دانشجویان قرار گرفت تا ساز و کار آن را مشاهده کنند. در ادامه دانشجویان سوالاتی در خصوص واحدهای درسی پرسیدند و در زمینه شباهت ها و تفاوت های سرفصل ها و واحدهای درسی دو دانشکده گفت و گو ها پیش رفت. پس از آن گروه از کارگاه دکور، کلاس پیانو (کلاس شماره 7 دانشکده) و سپس از پلاتوها بازدید کردند. در پایان پس از بازدید از کارگاه ساخت دکور، آقای دکتر فردیناندو درباره تبادلات فرهنگی، آموزشی و هنری بین دو دانشگاه هنر و دپارتمان هنرهای دراماتیک دانشگاه سریلانکا ابراز تمایل کردند و نیز ابراز امیدواری کردند که تبادلات تئاتر بین دو دانشکده می تواند در رشد و پیشرفت تئاتر در کشور سریلانکا نقشی موثر داشته باشد.