برگزاری روز جهانی "مبارزه با دخانیات و مواد مخدر"  و آگاه سازی دانشجویان

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۶۲۱ رویدادها

به مناسبت روز جهانی مبارزه با دخانیات و در آستانه ورود به روز جهانی مواد مخدر ( 5 تیر) و آگاه سازی دانشجویان، کانون همیاران سلامت روان با نظارت مرکز بهداشت ، درمان و مشاوره دانشگاه در تاریخ 22 خردادماه 1398 در محوطه پردیس کاربردی اقدام به برگزاری مراسمی با عنوان "دانشگاه بدون دخانیات" نمود. در این مراسم با برپایی مجموعه غرفه ها و با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با خطرات استفاده از دخانیات و مواد مخدر و عوارض آتی آنها، از کارشناسان این حوزه ها نیز بهره گرفته شد.

در غرفه آگاهی رسانی پیرامون مواد مخدر علاوه بر نمایش فیلم، از تخصص کارشناسان ستاد مبارزه با مواد مخدر در آگاهی رسانی پیرامون عوارض مواد مخدر بهره گرفته شد. در غرفه دخانیات تست های مرتبط با میزان وابستگی دانشجویان به نیکوتین و آگاهی رسانی در مورد عوارض بلند مدت مصرف سیگار به دانشجویان ارائه شد. در غرفه مزاج شناسی نیز کارشناس مربوطه برای هرکدام از دانشجویان علاقه مند، سنجش های مربوطه را انجام داده و با تشخیص نوع مزاج آنها مشاوره های غذایی را جهت رعایت الگوی سالم تغذیه در اختیار آنها قرار داد. جهت افزایش سرزندگی محیط نیز در یکی از غرفه ها اعضای کانون همیاران سلامت روان اقدام به برگزاری مسابقات فکری کردند و در هر کدام از بخش ها نیز با اهدای جوایزی از نفرات برتر تقدیر به عمل آمد. در غرفه طراحی، با برگزاری مسابقه ای با موضوع "دانشگاه بدون دخانیات" ایده های دانشجویان در نشان دادن عوارض دخانیات به تصویر کشیده شد. در پایان نیز معاون دانشجویی دانشگاه جناب آقای دکتر زمانی فرد و سرپرست مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه سرکارخانم امیری با اهدای جوایزی از سه اثر برتر، تقدیر به عمل آوردند.