کارگاه آموزش کمک های اولیه برای دانشجویان دانشگاه هنر

۰۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۵ کد : ۲۶۴۴ رویدادها

با همکاری مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی و اعضای شورای صنفی، کارگاه آموزش کمک های اولیه برای دانشجویان دانشگاه هنر  در سالن جلسات مرکز مشاوره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی این کارگاه در قالب 4 نشست در مجموع شامل  22 ساعت در خصوص آموزش مقدماتی اصول کمک های اولیه با محتوای تئوری و عملی برگزار شد.

بنابراین گزارش مباحث مطروحه در این نشست ها شامل اصول کمک های اولیه، بانداژ و پانسمان، حوادث محیطی، اصول ایمنی و روشهای مواجهه با مصدوم، مواجهه با انواع حمله قلبی، مغزی و ... بود.

در این دوره  آموزشی 16 نفر از دانشجویان ساکن خوابگاههای دختران و پسران شرکت نموده و تعداد 15 نفر در آزمون نهایی موفق به دریافت گواهی شرکت در دوره شده اند.

لازم به ذکر است اسامی  سه نفر برتر در آزمون مذکور به شرح ذیل می باشد:

1. کیانا حقیقت نژاد با نمره 20
  2. بهاره امانلو با نمره 20
  3. فرزانه جعفرنیا با نمره 19

نفرات برتر جهت دریافت جوایز به مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه مراجعه نمایند.