کارگاه آموزشی « سیاستها و روش های تولید و انتشار علم در مجلات معتبر و اخلاق انتشار » ویژه اعضای هیات علمی

۱۵ دی ۱۳۹۴ | ۱۵:۴۵ کد : ۲۶۸

معاونت پژوهشی دانشگاه هنر در نظر دارد کارگاه آموزشی « سیاستها و روش های تولید وانتشار علم در مجلات معتبر و اخلاق انتشار » را با تاکید برمباحثی چون : نگارش مقالات علمی با معیارهای ISI،اعتبار سنجی مجلات و راهکارهای شناسایی ژورنال های جعلی و ... توسط آقای دکترسید مهرداد جلالیان در روز سه شنبه ششم بهمن ماه  ۹۴ برگزار نماید.

لذا از کلیه اعضاء محترم هیات علمی دانشگاه دعوت می شود در صورت تمایل به شرکت در کارگاه فوق ، حداکثر تا تاریخ ۲۰ دی ماه ۹۴ نسبت به ثبت نام در کارگاه اقدام نمایند.

راههای ثبت نام در کارگاه آموزشی:

۱-  تماس با شماره ۶۶۷۲۷۹۴۳ (سرکار خانم شکری)

۲-  ارسال پیامک به سامانه پیامک معاونت پژوهشی به شماره 10009173922094   »»»   فرمت ارسال پیام ( نام استاد # داوطلب شرکت در کارگاه هستم)

۳- ارسال درخواست به پست الکترونیکی research@art.ac.ir