تبریک فرارسیدن هفته ی دولت و روز کارمند

۰۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۳ کد : ۲۷۳۸ رویدادها

همکاران عزیز و ارجمندم
    ایمان دارم که مهمترین و اساسی ترین عامل موفقیت و رشد هر سازمان و مجموعه ای در گرو تلاشهای صادقانه، متخصصانه و متعهدانه ی کارمندان آن مجموعه است که با مسئولیت پذیری، خلاقیت و توانمندی می کوشند تا در مسیر اهداف عالی سازمان خود، بستری مناسب برای خدمت به مردم و سرزمین خود فراهم سازند. خدا را شاکرم که خانواده ی دانشگاه هنر نیز از همکاران ساعی و فهیمی برخوردار است که تمام تلاششان خدمت به فرزندان هنرمند این سرزمین هنرخیز است.

بر خود لازم دانستم ضمن گرامیداشت یاد دو شهید خدمت به میهن اسلامی شهید رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته ی دولت و روز کارمند را به همه ی کارمندان شریف دانشگاه هنرتبریک گفته و از تمام تلاش‌های خالصانه و متعهدانه عزیزان قدردانی نمایم. امیدوارم در کنار هم همچنان با همدلی و پشتکار، در مسیر تعالی ایران عزیز و خدمت شایسته به فرزندان و هنر این سرزمین  و در نهایت جلب رضای خداوند متعال گام برداریم.

سیدحسن سلطانی