دومین کنفرانس بین المللی روسیه و شرق

۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۷ کد : ۲۷۴۵ رویدادها

به گزارش دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه، دومین کنفرانس بین المللی روسیه و شرق: هنر، فلسفه و فرهنگ در سال 2019، مصادف با سالگرد جشن "Nicholas Roeric" و پسر جوانش "Svyatoslav Roerich" دو دانشمند و متفکر برجسته روسی، در 22 و 23 مهرماه 1398 در آکادمی هنر روسیه برگزار می شود.

آکادمی هنر روسیه یکی از مهم ترین نهادهای فرهنگی و هنری روسیه است که قدمتی 260 ساله دارد. این آکادمی تاثیر بسزایی در هنر معماری و خلاقیت روسیه گذاشته است و هم اکنون ریاست آن را دکتر زوراب سریتلی (از مجسمه سازان روس دارای شهرت جهانی) عهده دار است.

بدین وسیله از همه پژوهشگران حوزه هنر و معماری، طراحی، شهرسازی، فلسفه و فرهنگ، به ویژه  حوزه های میان رشته ای دعوت به عمل می آید تا به صورت حضوری و غیرحضوری در این رویداد بزرگ شرکت و آخرین دستاوردهای پژوهشی خود را ارایه نمایند.

برای اطلاعات بیشتر به آدرس وب سایت کنفرانس www.icrte.com   مراجعه فرمایید.