اختتامیه بیست و هشتمین نمایشگاه فرش دستباف

۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۱ کد : ۲۷۴۹ رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امسال نیز چون سالهای گذشته، نمایشگاه فرش از تاریخ سوم شهریور ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران آغاز به کار کرد. دانشجویان گروه فرش نیز جهت ارائه ی آثار و توانمندیهای خود همچون سالهای گذشته در این نمایشگاه شرکت داشتند. آنچه در این میان باعث خرسندی و امیدواری است حضور فارغ التحصیلان این رشته در غرفه هایی از این نمایشگاه بود که حال پس از فراغت از تحصیل به طور جدی به فعالیت مشغولند. حضور دانشجویان در این گونه نمایشگاههای تخصصی موجب ایجاد فرصتهای شغلی و ارتباط میان دانشجویان و بازار کار است. فائزه عقبایی دبیر انجمن علمی فرش استقبال بازدیدکنندگان و تولید کنندگان را نسبت به سال قبل رو به رشد و افزایش دانست و حضور در این نمایشگاه را برای دانشجویان مفید ارزیابی کرد.