تماشاخانه هنر وابسته به دانشگاه هنر بزودی افتتاح می شود

۱۹ دی ۱۳۹۴ | ۲۲:۰۳ کد : ۲۷۸ رویدادها
تماشاخانه هنر وابسته به دانشگاه هنر بزودی افتتاح می شود

بزودی با حمایت مؤسسه توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران و اداره کل هنرهای نمایشی، تماشاخانه هنر افتتاح خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر، دکتر اسماعیل شفیعی رئیس دانشکده سینما وتئاتر دانشگاه هنر از تأسیس تماشاخانه هنر وابسته به دانشگاه هنر خبر داد و اعلام نمود که این تماشاخانه دارای ۴ سالن خواهد بود که هر یک ظرفیت ۱۰۰ تماشاگر خواهد داشت. سالنهای مذکور که بنام اساتید حوزه تئاتر مزین خواهد شد در محل خیابان سرهنگ سخائی ( ۳ سالن) و خیابان ورزنده ( ۱ سالن) واقع شده اند و به زودی با حمایت مؤسسه توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران و اداره کل هنرهای نمایشی که قول همکاری در تجهیز سالن های مذکور را داده اند، افتتاح خواهد شد.
گفتنی است مطابق برنامه های انجام شده تلاش می گردد در صورت تکمیل حمایت های مؤسسه مذکور و اداره کل هنرهای نمایشی، این تماشاخانه در ایام دهۀ فجر به بهره برداری برسد. لازم بذکر است که مدیریت این تماشاخانه بعهده مهندس رضا مهدی زاده می باشد.