شماره آخر مجله پدیدار در مهر ماه منتشر می‌شود

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۳ کد : ۲۸۰۵ رویدادها

این شماره پرونده‌ای بزرگ درباره سینمای مستند ایران دارد که با هدف معرفی آثار باارزش مستند ایرانی و تأمل در آنها شکل گرفته. کار روی پرونده‌ی مستند ایران از آذر پارسال شروع شد و اکنون در شُرف تکمیل است. تا به حال بیش از ۵۰ مستندساز و مستندپژوه در آن مشارکت داشته‌اند و محتوای پرونده تکثر قابل توجهی پیدا کرده. چند نهاد سینمایی نیز با آن همکاری دارند. ضمناً پرونده مستند فقط بخشی از شماره‌ی بعدی پدیدار، یعنی شماره پنجم است که آخرین شماره این مجله دیجیتال (در دوره اول فعالیت خود) خواهد بود. در حال حاضر کار بر روی طراحی صفحات مجله و ویراستاری آغاز شده.

متعاقب این پرونده قرار است در آبان‌ماه یک هفته فیلمِ مستند نیز ترتیب داده شود و تعدادی از فیلم‌های نامبرده در پرونده در سالن دانشکده سینما و تئاتر به نمایش درآیند. همزمان با آماده‌سازی پدیدار برای انتشار، امور مربوط به هفته فیلمِ مستند نیز در حال پیگیریست که با همکاری انجمن علمی سینمای دانشگاه هنر برنامه‌های ویژه‌ و متفاوتی برای آن چیده شده.

اطلاعات تکمیلی درباره محتوا و نویسندگان این شماره و نیز هفته فیلم مستند به زودی خبررسانی می‌شود.

همواره می‌توان شماره‌‌های قبلی پدیدار را از بخش آرشیو وبسایتش دانلود کرد.

Padidarmag.art.ac.ir

padidarmag@art.ac.ir