دانشگاه هنر میزبان رییس موسسه فرهنگی هنری اکو

۰۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۷ کد : ۲۸۴۱ رویدادها

به گزارش روابط عمومی روز یکشنبه مورخ 98/7/7 دانشگاه هنر میزبان رییس موسسه فرهنگی هنری اکو بود.

در این دیدار مسائل مطرح شده در جلسه بیست و یکم خرداد ماه که با حضور رییس و مسئولین ذیربط دانشگاه در موسسه فرهنگی اکو برگزار شده بود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر سلطانی به هدف دانشگاه در گسترش زمینه های ارتباطی مشترک فرهنگی و آموزشی اشاره کرده  و دانشگاه را آماده توسعه در روابط بین الملل دانستند. ایشان ضمن معرفی ظرفیت های آموزشی دانشگاه به معرفی فضای تاریخی باغ ملی اشاره کرده و گفتند این مجموعه با توجه به قدمت و تاریخی که دارد می تواند پذیرای رویدادهای فرهنگی و هنری باشد.

دکتر محمد مهدی مظاهری رییس موسسه فرهنگی اکو، هنر را با تمام زیر مجموعه ها و مولفه هایش به عنوان یکی از عناصر اصلی دیپلماسی عمومی دانسته و گفتند که بنیاد هنری اکو در حال شکل گیری است و نکته مهم این است که از پتانسیلهای موجود در این زمینه بتوان استفاده کرد. ایشان به نقش هنر و فرهنگ در روابط بین جوامع اشاره کرده و گفتند فرهنگ و هنر زمانی ماندگارند که دارای پشتوانه ای علمی باشند و این موضوع با پژوهش در این زمینه ها میسر خواهد شد.

این دیدار با توافق در عقد تفاهم نامه ی فیما بین و بازدید از مجموعه ی باغ ملی به پایان رسید.