کارگاه نمایش خلاق و بازی های مشارکتی برگزار شد

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۶ کد : ۲۸۶۵ رویدادها

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار کرد:

کارگاه نمایش خلاق و بازی های مشارکتی

دومین کارگاه از مجموعه نشست ها و کارگاه­ های کودک خوش‌اندیش؛ خورشید فردا

دومین کارگاه از مجموعه نشست ها و کارگاه های کودک خوش اندیش، خورشید فردا، با عنوان «نمایش خلاق و بازی های مشارکتی» با تسهیلگری جمال میر جعفری  و  حضور مربیان و فعالان حوزه هنر کودک  روز سه شنبه دوم مهرماه 98 در مرکز آموزش های هنری و تخصصی دانشگاه هنر برگزار شد. در این کارگاه 3 ساعته شرکت کنندگان به صورت کاملا کاربردی با مفاهیم خلاقیت، نوآوری و ارتباط موثر با کودک از طریق بازی آشنا شدند.

هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی فعالان حوزه کودک و والدین علاقمند با جنبه های متنوع و تأثیرگذاری فوق العاده بازی و نمایش در رشد ذهنی و خلاقه کودکان بود. مجموعه این نشست ها و کارگاه ها که توسط مرکز آموزش های هنری و تخصصی دانشگاه هنر برنامه ریزی و اجرا می شود در آینده ادامه خواهد داشت. علاقمندان جهت کسب آگاهی بیشتر از نحوه برگزاری کارگاه ها به نشانی اینترنتی www.azadart.ir مراجعه کرده و یا با شماره 66176513 021 تماس بگیرند.