نشست تبیین سومین جشنواره هنرهای شهری مشهد برگزار شد

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۶ کد : ۲۸۷۲ رویدادها

نشست تبیین سومین جشنواره هنرهای شهری مشهد "خانه بهار-بخش دانشگاهی" با حضور جمعی از دانشجویان علاقه مند، از ساعت 10 صبح روز دوشنبه 15 مهر جاری در سالن شهید جانبزرگی دانشگاه هنر برگزار شد. در این نشست دکتر مصحفی معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، صدرا یوسفی مدیر عامل خانه هنرمندان مشهد و رئیس اداره امور هنری شهرداری مشهد، علی مسافری و مصطفی حسن زاده از کارشناسان ارشد شهرداری مشهد، دکتر شیخی دبیر بخش دانشگاهی سومین جشنواره هنرهای شهری مشهد، مدیران گروه نقاشی و گرافیک دانشگاه هنر و اساتیدی از دانشگاه تهران، علم و فرهنگ، آزاد اسلامی و سوره نیز حضور داشتند.

در این نشست ضمن معرفی بخش های مختلف جشنواره، گاهشمار جشنواره و چگونگی ارسال آثار توسط دانشجویان شرح داده شد. بر این اساس آخرین مهلت ارسال طرح ها 14 آذر 98، بازبینی هیأت انتخاب 16 تا 18 آذر 98 و اعلام نتیج نهایی 19 آذر 98 خواهد بود. علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت جشنواره به نشانی Khanebahar.ir مراجعه نمایند.