نمایشگاه نقاشی کودکان مهاجر در نگارخانه هنر

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۰ کد : ۲۹۰۳ اخبار

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر مصادف با روز جهانی کودک برگزار کرد:

نمایشگاه نقاشی کودکان مهاجر در نگارخانه هنر

16  مهرماه مصادف با روز جهانی کودک، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر با همکاری انجمن دیده بان حقوق کودکان، نمایشگاه نقاشی کودکان مهاجر را برگزار کرد. در این نمایشگاه حنانه یعقوبی، دانشجوی دانشگاه هنر و مدرس هنر کودکان با هدف رساندن صدای کودکان مهاجر و اطلاع رسانی درخصوص مصائب مهاجران، از نقاشی شاگردانش رونمایی کرد و با پرفورمنسی به بیان تأثیر جنبه های  مهاجرت بر کودکان مهاجر پرداخت.

همانطور که می دانیم بخشی از جامعه ما را کودکان کار، کودکان مادران سرپرست، کودکان بدسرپرست و خیلی از کودکانی تشکیل می دهد که نیازمند پشتیبانی و حمایت هستند. هنر و آموزش هنر موجب تغییر رویکردهای ناکارآمد در رفع خشونت و محرومیت از سطح جامعه و تغییر مسیر فکری این کودکان می شود. ابزار هنر، همچنین می تواند التیامی برای تیمار دردهای بچه های محروم جامعه شود.

مرکز آموزش های هنری و تخصصی دانشگاه هنر از زیرمجموعه های معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه در راستای طرح حمایتی از کودکان محروم جامعه، چندی ست که با همراهی گروهی از دانشجویان دانشگاه هنر در حال راه اندازی کانونی برای پیشبرد اهداف حمایتی این بخش است.

علاقمندان فعالیت در این حوزه می توانند طی تماس با شماره 66176513 و 66176539 اطلاعات بیشتر درخصوص همکاری را کسب کنند.