سخنرانی استاد حسین علیزاده در دانشکده موسیقی

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۹۷۷ رویدادها

به همت انجمن علمی دانشکده موسیقی، استاد حسین علیزاده روز شنبه یازدهم آبانماه 1398در دانشکده موسیقی حضور یافت و پیرامون "خلاقیت در موسیقی ایرانی" به سخنرانی پرداخت. در این مراسم که در آمفی‌تاتر دانشکده موسیقی برگزار ‌شد، استاد علیزاده ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانشجویان به نکاتی درباره خلاقیت و چگونگی شکل گیری آن در هنرمند و اثر او پرداخته و ضمن تأکید بر موضوعاتی چون شیوه آموزش در دانشگاه ‌ها و شرایط امروزه موسیقی، مسئله ی "نیاز" را مهمترین عامل خلاقیت خوانده و شجاعت را عاملی مهم دیگر در این امر تلقی کردند. در ادامه جلسه با دعوت از آقای دکتر بابک خضرایی جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با استاد برگزار شد.

پیش از آغاز سخنرانی، آقای پارسا شرافتی دبیر انجمن علمی با خوشامدگویی از از حضور ارزشمند این استاد گرانقدر قدردانی کرد. همچنین در پایان مراسم، آقای دکتر عسکری، ریاست دانشکده، ضمن تشکر از انجمن علمی موسیقی دانشکده بابت برگزاری و هماهنگی این جلسه، به اتفاق چند تن از استادان پیشکسوت، با اهدای هدایایی به رسم یادبود، از استاد علیزاده بابت حضور در دانشکده موسیقی تقدیر به عمل آورد. این مراسم با استقبال بسیار گرم و پرشور استادان، دانشجویان و علاقمندان استاد علیزاده برگزار شد.