درخشش اساتید و دانشجویان تأتر دانشگاه هنر در سی و چهارمین جشنواره بین المللی تأتر فجر

۱۳ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۷:۰۱ کد : ۳۰۴ رویدادها

آیین اختتامیه جشنواره بین المللی تأتر فجر با اعلام اسامی برگزیدگان بخش های مختلف برگزار شد که در میان اسامی مذکور ، مهندس رضا مهدی زاده عضو هیأت علمی دانشکده سینما و تأتر دانشگاه هنر بعنوان بهترین طراح صحنه بخش بین الملل معرفی و سیمرغ بلورین این عنوان به وی اعطا گردید.

همچنین آقای مهدی آگاهی دانشجوی کارشناسی ارشد کارگردانی تأتر دانشگاه هنر برنده جایزه ویژه هیأت داوران بخش مسابقه بین الملل و همچنین خانم فاطمه رادمنش دانشجوی کارشناسی تأتر دانشگاه هنر برنده عنوان بهترین بازیگر زن در بخش نمایش خیابانی شد.

لازم به ذکر است آقای شهرام زرگر مدیر گروه کارشناسی نمایش دانشگاه هنر، عضو هیأت داوران این جشنواره در بخش تازه های تأتر بودند.