تفاهم نامه حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه هنر منعقد شد

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۲ کد : ۳۰۴۷ رویدادها

نظر به اهمیت ایجاد فضای گفت و گو و نقد در دانشگاهها و مراکز علمی کشور و حمایت از نظریه پردازی در جامعه نخبگانی و همچنین به منظور تحقق منویات و فرامین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، تفاهم نامه حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در روز دوشنبه 4 آذر در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه هنر منعقد شد. در نشست انعقاد این تفاهم نامه حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه رئیس دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، ریاست و مسئولان دانشگاه هنر حضور داشتند.

حمایت از کرسی های تخصصی، ترویجی، تحقیقات و تألیفات، پایان نامه ها، همایش ها و واسپاری امور اجرایی و مدیریت برگزاری شورای تخصصی هنر، معماری و شهرسازی به دانشگاه هنر به مدت دوسال از محورهای این تفاهم نامه هستند.

در این نشست همچنین با حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه، دکتر سلطانی رئیس دانشگاه هنر به عنوان رئیس کمیته دستگاهی دانشگاه هنر به منظور اجرای تفاهم نامه فوق منصوب شد.

عکس : منیر طهانی