مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه هنر آغاز به کار کرد

۱۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۳ کد : ۳۰۶۴ رویدادها

نظر به جایگاه و اهمیت مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاهها و همزمان با آغاز فعالیت های مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه هنر، آقای دکتر کردی و سرکارخانم دکتر طهماسبی از سوی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از این مرکز بازدید کردند. به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه هنر در این بازدید، نمایندگان وزارت علوم، ضمن ابراز خرسندی از فعالیت مرکز توسط سرکار خانم دکتر زمانیان و خانم آسا (در بخش خانم ها) و جناب آقای دکتر بابایی و دکتر آرمند(در بخش آقایان)، راهنمایی های مفید و ارزنده ای جهت پیشبرد این مرکز بیان فرمودند و ابراز امیدواری کردند در آینده این مرکز بتواند علاوه بر ارائه خدمات برای دانشجویان، راهگشای بسیار مناسبی جهت ارائه خدمات مشاوره ورزشی و غربالگری برای اساتید،کارکنان و خانواده آنها باشد. تیپ بدنی، درصد چربی بدن، ظرفیت قلبی تنفسی، ضربان قلب، نابهنجاری های اسکلتی بدن و ...) از جمله مواردی هستند که در مشاوره و غربالگری مورد بررسی و آزمایش قرار می گیرند.

بنابر این گزارش ساعات فعالیت مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه در پردیس باغ ملی به شرح زیر اعلام شد: دوشنبه ها برای دانشجویان پسر از ساعت 9 لغایت 16 و پنج شنبه ها برای دانشجویان دختر از ساعت 9 لغایت 16. شایان ذکر است اولویت با کسانی است که از قبل ثبت نام کرده اند.