مراسم بزرگداشت روز دانشجو برگزار شد

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۳ کد : ۳۱۱۷ اخبار

مراسم بزرگداشت روز دانشجو همزمان با 16 آذر، روز دانشجو و استکبار ستیزی، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی از ساعت 15 تا 17 با حضور دانشجویان و جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه هنر در تالار فارابی برگزار شد.

دکتر سلطانی رئیس دانشگاه هنر در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو گفت: روز دانشجو به عنوان برگ زرینی از تاریخ استکبارستیزی دانشجویان برای ما شناخته شده است. دانشجویانی مثل بزرگ نیا، قندچی و شریعت رضوی که به عنوان قشر روشنفکر و اهل گفتمان در اتفاقات سال 1332 در مقابله با استکبار به شهادت رسیدند.

ایشان با اشاره به اینکه اتفاقاتی از این دست معمولاً در برابر هجمه به هویت ملی شکل می گیرد، افزود: اگر هویت را به عنوان یک مجموعه در نظر بگیریم دو نوع برش می توان زد. یکی برش افقی و دیگری برش عمودی. برش های عمودی در واقع شامل همان خرده فرهنگ ها، خرده هویت ها، هویت های اجتماعی کوچک، زبان، جغرافیا و... است؛ و اما برش افقی ما را به دو لایه اصلی می رساند که شامل هویت ملی و هویت اسلامی است. ما سال هاست که در برابر شکل گیری لایه سوم افقی یعنی فرهنگ غرب ایستاده ایم. دانشجویان نیز به عنوان قشر روشنفکر و پیشرو در مقابله با نفوذ بیگانگان به موقع اقدام کرده اند و جلوی هجمه ها ایستاده اند، به گونه ای که تا به حال اجازه ی رخنه ی فرهنگ بیگانه را به لایه های هویت ملی مان نداده ایم.

ایشان در بخش دیگری از سخنانش ضمن اشاره به اینکه در دانشگاه هنر هم لایه های مختلف هویت ملی وجود دارد، گفت: رویکرد هنرمندانه و هوشمندانه این است که از هر کدام از اجزای هویت و فرهنگ ایرانی و اسلامیمان استفاده های مطلوبی داشته باشیم. آشتی بین هویت ایرانی بودن، اسلامی بودن و آموزشهایی که گاه ریشه در روشهای غربی دارد، دانشگاه را به یک تعادل و روندی مشخص به سوی رشد و انسجام در هنر می رساند.

رئیس دانشگاه هنر در پایان تصریح کرد: خواهشم از شما دانشجویان این است که ضمن توجه دقیق به اصول و ارزشها، تلاش کنید با استفاده از سنت ها و ارزشهای گذشته، گام هایی برای آینده بردارید و پیشنهادهای مطلوبی برای هنر کشور داشته باشید.

در این مراسم، دانشجویان رتبه های برتر و همچنین دانشجویان فعال در حوزه های مختلف دانشگاه تقدیر شدند.

از برنامه های این مراسم، اجرای موسیقی توسط گروه موسیقی جوان (دانش آموختگان و دانشجویان دانشکده موسیقی دانشگاه هنر) و اجرای قطعه ای نمایشی توسط فاطمه رادمنش بود.

عکس : منیر طهانی