نشست تفاهم نامه مشترک همفکری و همکاری چندجانبه در خصوص میدان مشق برگزار شد

۲۰ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۶ کد : ۳۱۴ رویدادها
نشست تفاهم نامه مشترک همفکری و همکاری چندجانبه در خصوص میدان مشق برگزار شد

به منظور تجدید حیات مرکز تاریخی تهران در محدوده میدان مشق و ارتقای سطح همکاری های علمی_ فرهنگی میان مجموعه های این محدوده، تفاهم نامه ای چند جانبه ای میان دانشگاه هنر با سازمانهای موجود در میدان مشق در دست انعقاد است .

به گزارش روابط عمومی عصر روز دوشنبه ۱۹ بهمن جاری جلسه ای با حضور دکتر اکرمی رئیس دانشگاه، دکتر بدری معاون پشتیبانی، مسعود سفلایی مدیر روابط عمومی و دکتر معظمی مشاور ریاست دانشگاه در امور عمرانی و همچنین جمعی از مسئولان و مدیران سازمانها، نهادها و ارگانهای مستقر در میدان مشق در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه هنر برگزار شد.

ارتقای جایگاه میدان مشق به یک "مکان رویداد" کلان فرهنگی اجتماعی، قرارگیری فضای شهری میدان مشق در اختیار کل شهر، ارتقای کیفی مجموعه میدان مشق به عنوان یک فضای شهری زنده و فعال و تأثیرگذار، تلاش برای حفظ اصالت آثار معماری موجود در میدان و برنامه ریزی جهت رخدادهای فرهنگی در این میدان از مهمترین اهداف این تفاهم نامه ذکر شده است.

در ابتدای این نشست دکتر معظمی با اشاره به روند شکل گیری پیش نویس تفاهم نامه و مقدمات کار در برگزاری سه نشست تخصصی بدین منظور، گفت: اکنون و در گام دوم، این تفاهم نامه مشترک تلاش دارد ما را به یک اشتراک نظر در خصوص اهداف مشترکمان برساند. گامهای بعدی انشاء الله با تشکیل دبیرخانه، تعریف یک مدیریت یا بنیاد ملی برای میدان مشق، و سرانجام مصوبه قانونی از طرف مجلس شورای اسلامی در باره میدان مشق برداشته خواهد شد.

در همین راستا بنا شد تا در جلسه دیگری اقدامات نهایی جهت انعقاد تفاهم نامه صورت گیرد .

بنابراین گزارش از مسئولان سازمانهای مرتبط و مستقر در میدان مشق، دکتر میثاقیان مدیرکل دفتر حفظ و احیای سازمان میراث فرهنگی، مهندس نصرآبادی مدیر موزه ارتباطات، دکتر نوکنده مدیر موزه ملی ایران،  مهندس نیلی معاون فنی و عمرانی سازمان زیبا سازی شهرداری تهران ،مهندس سعادتی قائم مقام شهردار منطقه ۱۲، جعفری مدیر طراحی شهری سازمان زیباسازی،  خانم خلقی مدیر حقوقی و بین الملل ومهندس عبدالکریم شادمهر معاون اداری مالی و توسعه مدیریت پژوهشگاه میراث فرهنگی ،مهندس شیخ الاسلامی مدیر بخش اسلامی موزه ملی ایران، رضایی ازموزه ملی ایران ، جعفری نژاد مدیر روابط عمومی موزه علوم، دبیری نژاد معاون کتابخانه موزه ملک و دکتر دولت آبادی همکار پروژه میدان مشق در این نشست حضور داشتند.