حضور دکتر عراقچی معاون وزیر امور خارجه و دکتر سعادتی شهردار منطقه ۱۲ تهران در رویداد هنری پاییز برگ

۲۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۲ کد : ۳۱۵۹ رویدادها

سومین رویداد هنری پاییز برگ، همزمان با روزهای پایانی فصل پاییز، در میدان مشق (از سردر باغ ملی تا سردر دانشگاه هنر) در حال برگزاری است. انجمن دانش آموختگانِ دانشگاه هنر با همکاری شهرداری منطقه ۱۲ و سازمان زیباسازی شهر تهران، سومین رویداد پاییز  برگ را با هدف گسترش و توجه به هنر معاصر در یک گفتمان محیط زیستی و شهری برگزار کرده است .ایجاد فضایی برای درک، ارتباط و تعامل بیشتر هنرمندان با طبیعت شهری، بافت تاریخی و بهره گرفتن از مواد و مصالح موجود در فضا، رویکرد اصلی این رویداد است. استفاده از شاخه ها و برگ های پاییزی در خلق و اجرای اثر اهمیت ویژه ای برای برگزار کنندگان دارد .

در این دوره شاخ و برگ های پاییزی به عنوان ماده ی اصلی کار هنرمندان مورد توجه است. به همین جهت هنرمندان علاقه مند به حضور در جشنواره ایده ی خود را بر پایه استفاده از برگ های پاییزی اجرا کرده اند، آثار هنرمندان در گرایش های مختلف همچون چیدمان، هنرمحیطی، پرفورمنس، هنر ویدئو، عکاسی و ...  همین طور استفاده از ابزارها و مواد تلفیقی برای خلق آثار آزاد بوده است. در این رویداد، بیست هنرمند به صورت مدعو شرکت داشته اند و شرکت در جشنواره برای تمامی هنرمندان و عموم مردم آزاد و رایگان است. از جمله هنرمندان شرکت کننده در این رویداد می توان به بهزاد آقاپور، سیروس آقاخانی، عیسی آیینی، نگین باقری، سمانه جمشیدی، محسن رافعی، هنگامه زهتاب، مرضیه سرسریان، ساره شریفی، مهدی شمسی، صفورا فدایی،کوروش گلناری، داریوش محمد‌خانی، پریدخت مشکزاد، کامران مشکزاد، محمود مکتبی، ثمین موسوی، تهمینه میرمطهری،  امید هاشمی و امیر وارسته اشاره کرد.  از میان هنرمندان بخش آزاد سه هنرمند برگزیده و از آنها تقدیر خواهد شد .

آثار برگزیده در قالب کتاب( هر سه دوره) منتشر خواهند شد.

گزارش و عکس: رامین فناییان