دکتر ظریف از رویداد هنری پاییز برگ بازدید کرد

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۷ کد : ۳۱۶۴ اخبار

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در روز دوشنبه 25 آذر جاری از جشنواره "پاییز - برگ" که در میدان مشق (از سردر باغ ملی تا سردر دانشگاه هنر) در حال برگزاری است بازدید کرد.

ایشان در این بازدید از زحمات هنرمندان و دانشجویان دانشگاه هنر در برگزاری این نمایشگاه و تلاش آنها برای نمایش زیبایی‌های طبیعت پاییزی تهران قدردانی کرد. سومین رویداد هنری پاییز برگ، به همت انجمن دانش آموختگانِ دانشگاه هنر با همکاری شهرداری منطقه ۱۲ و سازمان زیباسازی شهر تهران در میدان مشق در حال برگزاری است. این رویداد با هدف گسترش و توجه به هنر معاصر در یک گفتمان محیط زیستی و شهری برگزار شده است .ایجاد فضایی برای درک، ارتباط و تعامل بیشتر هنرمندان با طبیعت شهری، بافت تاریخی و بهره گرفتن از مواد و مصالح موجود در فضا، رویکرد اصلی این رویداد است.

استفاده از شاخه ها و برگ های پاییزی در خلق و اجرای اثر اهمیت ویژه ای برای برگزار کنندگان دارد. در این دوره آثار هنرمندان در گرایش های مختلف همچون چیدمان، هنرمحیطی، پرفورمنس، هنر ویدئو، عکاسی و ...  همین طور استفاده از ابزارها و مواد تلفیقی برای خلق آثار آزاد بوده است و بیست هنرمند به صورت مدعو شرکت داشته اند و شرکت داوطلبانه و خلق اثر برای تمامی هنرمندان و عموم مردم آزاد و رایگان بوده است. از جمله هنرمندان شرکت کننده در این رویداد می توان به بهزاد آقاپور، سیروس آقاخانی، عیسی آیینی، نگین باقری، سمانه جمشیدی، محسن رافعی، هنگامه زهتاب، مرضیه سرسریان، ساره شریفی، مهدی شمسی، صفورا فدایی،کوروش گلناری، داریوش محمد‌خانی، پریدخت مشکزاد، کامران مشکزاد، محمود مکتبی، ثمین موسوی، تهمینه میرمطهری،  امید هاشمی و امیر وارسته اشاره کرد. از میان هنرمندان بخش آزاد سه هنرمند برگزیده و از آنها تقدیر خواهد شد  و آثار برگزیده در قالب کتاب( هر سه دوره) منتشر خواهند شد.

به گفته فرشته زمانی دانش آموخته دانشگاه هنر و دبیر رویداد هنری پاییز برگ، "پس از برگزاری این رویداد، مردم راحت‌تر توانستند در این منطقه حاضر شوند. این منطقه ظرفیت خوبی برای برگزاری رویدادهای هنری دارد. دانشگاه هنر، موزه پست و موزه ملک فضا را برای اجرایی شدن رویدادهای هنری مناسب کرده است."

گزارش : رامین فناییان          عکس : منیر طهانی