گزارش مراسم ۲۲ بهمن ۹۴ (معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر)

۲۴ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۹:۴۴ کد : ۳۱۸ رویدادها
گزارش مراسم ۲۲ بهمن ۹۴ (معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه هنر به نقل از معاون فرهنگی و اجتماعی - آقای دکتر سید محسن هاشمی، غرفه دانشگاه هنر به دبیری آقای مصطفی عباسی دانشجوی طراحی صنعتی و دبیر کانون هیات محبان دانشگاه هنر و با مسئولیت خانم لعیا میزبان - مدیر فرهنگی دانشگاه،  در پیاده راه انقلاب با اجرای برنامه های هنری شامل : اجرای موسیقی نظام ، اجرای نقاشی تصویر شهید حسین قشقایی شهید دوران انقلاب اسلامی ( تاریخ شهادت : ۵۷/۱۰/۶ )، رسم کاریکاتور متقاضیان شرکت کننده در راهپیمایی، برپایی نمایشگاهی از تصاویر هنرمندان دوران انقلاب، نقاشی دانشجویان دانشگاه هنر در پیاده راه و ... پذیرای راهپیمایان محترم در پیاده راه انقلاب بود.

در یوم الله ۲۲ بهمن امسال معاونان، مدیران ستادی و کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  از جمله  آقایان دکتر سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی و دکترمجتبی شریعتی معاون آموزشی و دکتر ایرجی مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی  و همچنین رؤسا و معاونین سایر دانشگاه های تهران در راهپیمایی باشکوه این روز بزرگ شرکت نمودند.

گفتنی است، دانشگاه های هنر ، صنعتی امیرکبیر، تهران، تربیت مدرس، جامع علمی کاربردی، پیام نور، علم و صنعت و فنی وحرفه ای در مجموعه پیاده را انقلاب و دانشگاه غرفه داشتند و همگام با اقشار انقلابی مردم تهران در راه پیمایی ۲۲ بهمن ۹۴ شرکت فعال داشته و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.