مراسم گرامیداشت روز پژوهش دانشگاه هنر برگزار شد

۰۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۵ کد : ۳۱۹۴ رویدادها

مراسم گرامیداشت روز پژوهش دانشگاه هنر، با حضور مسئولان دانشگاه و جمعی از پژوهشگران و دانشجویان علاقه مند، روز دوشنبه 2 دیماه در سالن پژوهشکده معاونت پژوهشی، برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که با اجرای دکتر ربیعی مدیر پژوهش دانشگاه برگزار شد، دکتر محمدرضا آزاده فر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هنر ضمن خوشامدگویی به حاضران، گزارشی اجمالی از فعالیت ها و عملکرد معاونت در دوره مسئولیت خود ارائه کرد.

دکتر اسماعیل بنی اردلان عضو هیأت علمی دانشگاه هنر و رئیس پژوهشکده دانشگاه نیز به ارائه گزارشی از شکل گیری کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره پرداخت.

در بخش ارائه گزارش مقالات علمی اعضای هیأت علمی دانشکده ها، دکتر سید حسین میثمی از دانشکده موسیقی به ارائه گزارش از مقاله خود با عنوان موسیقی در دوره غزنویان پرداخت.

دکتر محمدرضا متینی از دانشکده معماری و شهرسازی به ارائه گزارش از مقاله خود با عنوان کاربرد پوسته های خم فعال در معماری؛ ایجاد خم فعال منحنی با الهام از الگوهای طبیعی پرداخت.

مهندس علی فانی سالک با همکاری مهدیس گلابی از دانشکده هنرهای کاربردی به ارائه گزارش از مقاله خود با عنوان عوامل موثر بر انتخاب طرح و نقوش نامناسب بر روی تی شرت ها پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر رنجبران از دانشکده علوم نظری و مطالعات عالی هنر به ارائه گزارش از مقاله خود با عنوان توحید ایرانیان پرداخت.

دکتر سمیه نوغانی از دانشکده حفاظت و مرمت به ارائه گزارش از مقاله خود با عنوان ضرورت بررسی تخلخل در ساختار مواد تاریخی پرداخت.

دکترلیلا جوینده از دانشکده هنرهای تجسمی به ارائه گزارش از مقاله خود با عنوان بررسی رابطه هویت مجسمه های شهری و تأثیر آن بر روان زنان در شهر پرداخت.

در بخش دیگری از این مراسم، از ایستگاه کتاب انتشارات دانشگاه که به منظور تسهیل در دسترسی به کتاب های منتشر شده توسط دانشگاه هنر طراحی شده در رواق ورودی ساختمان مرکزی دانشگاه هنر رونمایی شد.

همچنین دونوازی سنتور توسط امیرحسین رئوفی و حمید فروزان از دانش آموختگان دانشگاه هنر بخش دیگری از این مراسم بود.

در بخش پایانی نیز از پدیدآورندگان پایان‌نامه‌های برتر دانشجویی تقدیر شد که عناوین آن در ذیل می آید:

دانشکده هنرهای تجسمی:

حمید پیرایش، رشته نقاشی برای پایان نامه بررسی تاثیرات متقابل سینما و نقاشی،

محمدرضا رفیع‌زاده، رشته ارتباط تصویری و تصویرسازی برای پایان نامه بررسی ویژگیهای تصویرسازانه پیکره‌های انسانی در آثار ابوالحسن غفاری،

سودابه شایگان، رشته عکاسی برای پایان نامه اسطوره‌کاوی آثار عکاسان صحنه‌پرداز معاصر آمریکا.

دانشکده حفاظت و مرمت:

الهام اکبری رشته هنراسلامی برای پایان نامه بررسی روند تکامل و کارکردهای جدول کشی در صفحه آرایی نسخ خطی اسلامی از قرن ششم تا قرن نهم (ه.ق)،

یاسر نیکنام رشته مرمت  و احیاء بناها و بافت‌های تاریخی برای پایان نامه علت شناسی عارضه متروکه شدن در بافت‌های تاریخی روستایی .مورد پژوهی: روستاهای تاریخی استان خراسان جنوبی،

نسیم کوهکش رشته مرمت اشیا فرهنگی و تاریخی برای پایان نامه بررسی امکان حذف ترکیبات رنگی از چسب سریش جهت استفاده در مرمت کاغذ و نسخ خطی،

منا بادامچی زاده رشته مطالعات موزه برای پایان نامه تحلیل رویکرد روایت ها در موزه ها برای صلح.

دانشکده سینما و تئاتر:

ساسان فقیه عبداللهی رشته ادبیات نمایشی برای پایان نامه بررسی طومار نقالی مرشد عباس زریری اصفهانی بر مبنای مفهوم اسکاز نزد فرمالیستهای روس،

مهدی حاجیان رشته بازیگری برای پایان نامه بررسی کارکرد بدن فراروزمره در بازیگری نقش سیاه در نمایش‌های شادی‌آور ایران با تمرکز بر اجرای نمایش‌های زنده‌یاد سعدی افشار،

سپیده برنجی رشته سینما برای پایان نامه مطالعه تحلیلی برهم‌کنش فضاهای شهری و جنسیت زنانه در سینمای دهه هشتاد ونود هجری شمسی ایران،

محمد امین شهیدی رشته تصویر متحرک برای پایان نامه بررسی کارکردهای دوربین اول شخص در شکل‌دهی حس ترس در بازی‌های ویدئویی ژانر وحشت (نسل هشتم)،

مجید گنجی رشته کارگردانی برای پایان نامه بررسی مولفه‌های اجرایی کمدی فیزیکال با تمرکز بر آثار اجرایی جیمز تییره.

دانشکده علوم نظری و مطالعات عالی هنر:

منظر محمدی رشته پژوهش هنر برای پایان نامه تحلیل پوشاک در جامعه شهری ایران دوران قاجار و دوره پهلوی اول،

بردیا حیدری رشته فلسفه هنر برای پایان نامه جایگاه لمس در تجربه استتیکی مجسمه نزد هردر با تمرکز به رساله مجسمه: ملاحظاتی درباره صورت و شکل با نظریه رؤیای آفرینش‌گرانه پیگمالیون،

امیر فرید گل‌سفیدی رشته تاریخ تحلیلی و تطبیقی هنر اسلامی برای پایان نامه تعامل خط و نقش در کتیبه‌های محراب‌های ایران از آغاز تا پایان قرن هفتم هجری قمری.

دانشکده هنرهای کاربردی:

مهشید مولایی رشته فرش برای پایان نامه امکان سنجی کاربرد طرح و نقش قالی و زیر اندازهای آذربایجان در دیوارنگاره‌های مترو تبریز،

الهام بابایی رشته طراحی صنعتی برای پایان نامه طراحی محصول جانبی برای ویولن،

ترگل انوری ‌نژاد رشته صنایع دستی برای پایان نامه بررسی راهکارهای بازاریابی و فروش محصولات صنایع دستی بر مبنای روش‌های اتخاذ شده در کشورهای منطقه آسیا،

صبا بیضایی رشته طراحی پارچه و لباس برای پایان نامه ارایه الگوی طراحی سیستماتیک شال و روسری با هدف سفارشی‌سازی در روند طراحی و تولید.

دانشکده معماری و شهرسازی:

روژین جلیل‌زاده رشته برنامه‌ریزی شهری برای پایان نامه سامانه پشتیبان تصمیم‌گیری در راستای حکمروایی هوشمند شهری (نمونه موردی: شهر تهران)،

محمد حسن سلمانیان رشته طراحی شهری برای پایان نامه بررسی تأثیر مؤلفه‌های مورفولوژی شهری بر شاخص‌های میکروکلیماتیک در راستای آسایش اقلیمی فضاهای باز عمومی،

مینا پویان‌مهـر رشته معماری برای پایان نامه طراحی مجتمع مسکونی پایدار در استان گیلان،

دلارام طالب‌خان گروسی رشته معماری داخلی برای پایان نامه طراحی‌داخلی فضاهای غیر‌رسمی دانشکده معماری و شهرسازی واقع در پردیس باغ‌ملی،

صائب کفایتی رشته معماری و انرژی برای پایان نامه امکان سنجی طراحی و ساخت دیجیتال مسکن موقت صفر انرژی،

سیده زهرا ناصری رشته مدیریت پروژه و ساخت برای پایان نامه بررسی نقش پیاده‌سازی استاندارد مدیریت پروژه سبز (P5)  در تحقق معماری پایدار در پروژه‌های ساختمانی بلندمرتبه (مطالعه موردی: ساختمان‌های بلندمرتبه شهر تهران).

دانشکده موسیقی:

سیاوش عسگری رشته اتنوموزیکولوژی برای پایان نامه موسیقی عاشیقی آذربایجان‌شرقی؛ به سوی ارائه مدلی برای دسته‌بندی هاواهای عاشیقی،

نازنین اورمز رشته موسیقی جهانی برای پایان نامه مطالعه شیوه‌های آموزشی خلاقیت‌محور موسیقی به کودکان (مورد مطالعاتی: کودکان دوره‌ی سنی 5 تا 7 سال)،

امیرحسین رئوفی رشته موسیقی ایرانی برای پایان نامه بررسی و تحلیل شیوه سنتورنوازی اردوان کامکار،

محمد نظیری رشته آهنگسازی برای پایان نامه آنالیز باله‌ی روز ششم اثر مهران روحانی از منظر هارمونی، تماتیسم و فرم.

گزارش و عکس: رامین فناییان