ششمین همایش ملی معماری و شهرسازی در گذر زمان با عنوان "میراث و منظر روستایی" برگزار شد

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۵ کد : ۳۱۹۶ رویدادها

ششمین همایش ملی معماری و شهرسازی در گذر زمان با عنوان "میراث و منظر روستایی" توسط دانشگاه بین المللی امام خمینی«ره» با حمایت دانشگاه هنر، پژوهشگاه نظر و سازمان نظام مهندسی استان قزوین در تاریخ 3 دی ماه 98 برگزار گردید. منظرهای روستایی ثروت های بی همتای میراث فرهنگی یک کشور محسوب می شوند و توجه به حفاظت و برقراری ارتباط با جوامع آن ضروری است. بر همین اساس شورای بین المللی بناها و محوطه های تاریخی (ایکوموس)، سال 2019 را با موضوع "مناظر روستایی" نامگذاری و کنگره هایی به این مناسبت  در سطوح ملی و بین المللی برنامه ریزی شده است.

در این همایش که پاره ای از دانشجویان و اساتید برگزیده دعوت شدند، دکتر سید بهشید حسینی رئیس دانشکده معماری و شهرسازی به عنوان سخنران کلیدی پیرامون "آموزش درس روستا و الزامات آن" و دکتر لیلا کوکبی عضو هیات علمی گروه شهرسازی به عنوان ارائه دهنده مقاله برتر پیرامون "الگوهای منظر روستایی در ایران" به ایراد سخنرانی پرداخته و در انتهای مراسم به پاس تلاشهای آنها در زمینه حفظ میراث و منظرهای روستایی، مورد تقدیر کمیته برگزار کننده همایش قرار گرفتند.