مراسم روز جهانی مبارزه با ایدز در تالار فارابی دانشگاه هنر برگزار شد

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۹ کد : ۳۱۹۸ رویدادها

به همت کانون همیاران سلامت و مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه هنر، مراسم روز جهانی مبارزه با ایدز در روز چهارشنبه 4 دیماه جاری از ساعت 10 الی 12 در تالار فارابی دانشگاه هنر برگزار شد. این مراسم با پنل تخصصی ایدز و سخنرانی و پرسش و پاسخ همراه بود.

دکتر فریده خلج آبادی فراهانی دانشیار موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت در خصوص آسیب پذیری جنسی جوانان در مورد اچ آی وی، وضعیت، چالش ها و راهکارها به ایراد سخنرانی پرداخت.

همچنین دکتر وحید جهان میری نژاد مدیر عامل باشگاه سلامت نوجوانان مهر در پنل تخصصی پاسخگوی پرسش های حاضران در خصوص مسائل مطروحه بود.

اجرای نمایش نوش دارو به شیوه نقالی از دیگر برنامه های این مراسم بود؛ نمایشی که تا کنون بیش از 1200 اجرا در مراکز فرهنگی، هنری، اجتماعی، ارگانها، دستگاهها و اماکن عمومی داشته و تلویحاً به مسائل و دغدغه های افراد مبتلا به بیماری اچ آی وی مثبت می پردازد.

گزارش و عکس: رامین فناییان